Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na inkontinenciu
- Príjemný materiál
- Veľmi dobrá savosť
- Tenkosť
- Pevnosť
- Pohlcujú zápach
Inkontinenčné vložky Tena Lady Slim ultra mini poskytujú bezpečnú ochranu pri ľahkom úniku moču. Sú tenké, bezpečné, majú výbornu savosť su z prijemného materialu. Pri ich nosení je zaručený komfort a diskrétnosť. Poskytujú pocit sucha, pohlcujú zápach. Pri ich používaní určite oceníte, že držia tvar a neodliepajú sa. Inkontinenčné vložky Tena Lady Slim ultra mini určite odporúčam.
- Vzhľad,
- veľkosť
- komfort
Vložky TENA Lady Slim Ultra Mini vyzerajú na prvý pohľad ako bežné slipové vložky, jediný rozdiel je, že sú o čosi dlhšie a možno trochu širšie.. To je ale samozrejme výhodou, lebo dávajú väčší pocit bezpečia, napriek tomu, že sú tenké ako slipová vložka. Aj pri dlhom nosení sa nedeformujú a držia stále na svojom mieste. Sú pohodlné, ani necítite, že máte vložku. Nie sú parfémované a pohlcujú zápach
- Vlozky dobre absorbuju
- Sú diskretne
- Príjemný material
- Nič
zaujala ma technológia microPROTEX ktora okamžite vlhkosť aj zápach nepriedušne uzavrie vo vložkach. Vlozky sú jemné, prijemne, vôbec neobmedzujú pri pohybe. Hodvábna vložka so ženskou potlačou absorbuje oveľa lepšie a rýchlejšie ako bežné slipové vložky. Trojitá ochrana – proti pretečeniu, zápachu a vlhkosti
- Diskrétne balenie
- Pohodlné a diskrétne nosenie
- Rýchla absorcia
Dostala som sa k testovaniu inkontinenčných vložiek Tena lady. Bola som veľmi milo prekvapená. Majú diskrétne balenie. Pri nosení ich vôbec nevidno, majú anatomický tvar. Majú skvelú absorciu, vôbec som nemala pocit mokra a ani zápachu. Sú z príjemného materiálu a vôbec ma nedráždili.
- Bez nepríjemného zápachu po moči,
- vydržal pol dcl moču,
- nepretiekla
- Je naozaj tenká!
- Dobré,komfortné balenie
- Ľahké vybalenie z obalu - bez opätovného prilepená späť na vložku
- V kabelke - aj keď obal videli priatelia, nemala som pocit diskomfortu,že sa prezradím s únikom mocu
- Presne naznačené,kde je predná časť a kde zadná
- Výdrž prilepená na nohavičky
- Bez pocitu nepohodlia pri nosení, napr ako pri vložkach
- Suchý povrch aj po úniku moču.
Tenučka, vydržala minimálne pol dcl moču -vydržala by aj viac, sucho aj ihneď po vytečení moču, naozaj mobil cítiť zápach po moči, dobrá výdrž lepenia vložky, vložka je tenučká a naozaj s lepšími kvalitami akokeby ste nosili menštruačnú vložku na inkontinenciu
- Obal
- Disajn
- NIC
Tena Lady Slim Mini mi veľmi vyhovujú.Lahko sa nálepuju na nohavičky. Sú veľmi nenápadne pri nosení.Neskriabu ma a ani ma nepalia pri nosení. Dajú sa ľahko odstrániť a nové vložiť do kapsičky v kabelke.super chránia pred pretecenim a zápachom.Vyborne pohlcujú zápach.
- Nezapáchaju
- Tenkosť vložky
- Absorpcia
- Pocit suchosti celý deň
Vložky sú naozaj tenké. Majú výbornú absorpciu a anatomicky tvar, vďaka čomu vložku necítite a máte pocit suchosti po cely deň. Najväčšou výhrou je pre mňa, že pohlcujú zápach a nieje potreba sa umývať niekoľko krát do dňa. Nepreteču čiže nemusím sa báť žiadného škandálu
- Vzhľad
- Dizajn
- Hrúbka
- Absorubcia
- Vôňa
Tieto vložky má oslovili svojím dizajnom, tvarom, sú tenké, nič nie je vidieť ani cítiť. Pohlcujú zápach a navodzujú pocit komfortu a pohodlia. Zároveň zabraňujú pretečieniu a príjemne sa nosia, určite ich odporúčam pre pocit sucha a výbornej absorubcii.
- rýchla absorpcia
- pocit sucha po celý deň
- hrúbka vložky
- veľkosť vložky
Tieto dámske slipové vložky na inkontinenciu ani nebudete vedieť že máte na sebe. Sú veľmi pohodlné pri nosení, zabezpečia pocit sucha až na celý deň, pohlcujú zápach a sú z veľmi príjemného materiálu. Odporúčam všetkým ktorí bojujú s týmto problémom.
- Absorcia
- Veľkosť
- Nic
Pred nechcenou inkontinencou,prijemna vôDiskrétna ochrana
pred nechcenou inkontinencou,prijemna vôňa po uniku nevtietavaa az neutrálna aróma bez
naznaku pachu vhodne pre lahky az preiemer unik mocu
Inkontinenční vložky vhodné pro lehký až střední únik moči. Anatomický tvar
- ???
Tena Lady Slim Mini,sú vyvinuté pre ľahký únik moču Zaručuje pohodlnosť a diskrétnosť v každej situácii.Vďaka svojej tenkosti a anatomickom tvare, sa dajú nosiť aj pri užších typov oblečenia.Jej príjemný materiál,je prispôsobený aj citlivej pokožke. Má vysokú savosť, a ochranu proti pretečeniu.Vysoko pohlcuje,aj nepríjemný zápach moču. Tena Lady Slim Mini,vrelo odporúčam každej žene ktorá trpí únikom moču ???
- tvar a ochrana
Prispôsobí ženského tela, a zabezpečí ochranu pred pretečením..má jemný povrch,a pohodlný tvar.dodáva pocit istoty, a zaisťuje sviežosť . budem nadalej používat tena lady Slim Mini., a budem odporučat všetkým ktorí maju podobné problémy. Zabezpečuje perfektnú flexibilitu.
- Ano
Vložky Tena Ľady Slim Mini odporúčam všetkým ženám čo majú problém Inkonenciou sú tenké bez zápachu majú úžasný tvár a ani nevidno že ich nosíte sú anatomicky tvarovane proste treba si ich vyskúšať Žienky všetky čo máte problém z Inkonenciou len treba vyskúšať a budete prekvapené ?
- Su ľahké priedušné a nezapachaju
- Nemail žiadne vyhradi som sními nadmieru spokojná
TENA Lady sú priamo stvorené pre moje potreby.Žijem aktívny život a keď sa mi po pôrode objavila inkontinencia necítila som sa konferenčné až kým som.nevyskušala TENA Lady a vďaka nemusím myslieť a báť sa nepríjemných nehôd a užívať si zasa život naplno. TENA Lady sú priedušné nezapachaju a doporučujem.ich každej žene ktorá trpí inkontinencie.
- pocit sucha
Vložky mi poskytovali ochranu počas celého dňa. Ich samolepiaci pásik veľmi dobre drží. Povrch vložky je hodvábne jemný. Zaistili mi pocit sucha a sebavedomia. Počas dňa mi neprekážalo ich nosenie. Prispôsobili sa akejkoľvek aktivite ktorú som vykonávala.
- Dizajn.
- Pretekaju,neabsorbuju zápach. Moc tenké
Niesom spokojná, pocit mokroty,neabsorbuju zápach, pretekajú Za mna slabé , tuhy materiál, tekutina sa meni na gelovu... Za mna velke sklamanie, ale to asi zalezi od sily úniku moču... niekomu budu pasovať. Treba vyskúšať, kto neskúsi nevie.
Ja ďakujem ale uz nie.
- Materiál
- Nemám
Vyskusala som tieto vložky na kolko po pôrode som začala mat mierny unik moču. Vlozky su vekmi tenké, pohodlné, komfortné. Naozaj zadržia čo majú. Zena ma pocit suchosti,pohodla, nic netlaci ani nezapacha. Kazda vlozka je zabalená zvlášť, co je plus z hygienickeho hľadiska.
- Dizajn
- Jemnosť
- Absorbcia
- Vôňa - bez zápachu
- Mohli by byť aj máličko tenšie
TENA Lady Slim Mini - sú inkontinenčné vložky s príjemným naturálnym vzhľadom obalu. Samotné vložky sú určené na drobné úniky moču každej aktívnej ženy. Mne osobne veľmi pomohli. Keď musím dlho sedieť v práci sú mi dobrou oporou. Absorbujú drobné čiastočky moču, udržia bielizeň suchú a voňavú. To klasické vložky nedokážu. Vždy pretečú a spodné prádlo zostanú mokré a zapáchajúce. To už nechcem zažiť a bolo by fajn, keby to nezažila už žiadna žena. Pri nosení sa nekrčia, neodlepujú, zostávajú nenápadné. Navyše ich dizajn je na prvý pohľad neodlíšiteľný od bežnej vložky, čo je výhodné, ak by vám vypadla z kabelky.
- Absorbcia
- Diskrétnosť
- Pohodlnosť
- Nic
Inkontinenčné vložky TENA Lady Slim Mini mi sedeli perfektne. Zadržali vlhkosť, nedovolili pretecť, a už žiaden zápach. Pohodlne sa nosili, nemala som žiadne problémy, žiadne svrbenie alebo pocit dyskomfortu. Privítala by som aj inkontinenčné vložky do tanga nohavičiek.
- Rýchla absorbcia
- Pevnosť vložky
- Tenkosť vložky
- Možno keby boli balené samostatne, vziať si 1-2 ks sebou v prípade potreby,
Vložky splnili moje očakávania, sú príjemné na pokožku, dobre savé, tenké ale pevné, nepretekajú. Na bežný deň v práci mi stačili, pri väčšej fyzickej aktivite by som musela siahnuť po väčších. Odporúčam ženám s ľahkou inkontenciou. Škoda že nie sú balené aj samostatne, aby som si 1-2 ks mohla zobrať do kabelky v prípade potreby.
Zobrazujem 21 - 40 zo 310 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...16 Ďalšie »