Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na inkontinenciu
super odporúčam
veľmi odporúčam
odporúčam
- Je výborný. Potrebujem to pre inkontinentného otca a spĺňa všetky moje očakávania
Lebo je dobrý.
odporúčam ho všetkým, ktorí majú problém s inkontinenciou.
maximálná spokojnosť
- Drzi vlozku celkom dobre
- Pri tovare bolo v popise ,ze nohavicky su bavlnene cim ma zaujali, ale v skutocnosti su cista umelina trochu ma to sklamalo
- su dostatocne velke
- pretekaju
- Daju sa prat, rychlo vyschnu a mozete opakovane pouzit
- Jednoduché balenie
Spokojna
- Veľkosť plienok sedí na veľkosť osoby a veľmi dobrá savost a nepriepustnost
Odporúčam túto značku. Plienky veľkosťou a kvalitou. Aj opatrovateľky v zariadeni pre seniorov ich veľmi rady odporucaju, pretože u kvalitné a nepriepustne.
- Dobre save
- nemam
som spokojna
Abena Abri Soft Eco 60 x 90 cm 30 ks
Pridané: 15. októbra 2016
(naposledy upravené 15. októbra 2016)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- prijemný pocit ,dobre saje pot
dobra manipulicia,prijemný na dotyk
- veľmi dobré
- nemám
doporučujem
Vybrala som tento produkt pre rodinného príslušníka
Spokojná
podlozky pri vacsom objeme tekutiny premoknu, treba rychlu, castu vymenu
Tena Men Level 2 20 ks
Pridané: 10. júla 2016
(naposledy upravené 10. júla 2016)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
- Hľadala som na internete a najviac sa mi páčila vaša stránka. A keďže už dlhšie vyberám lieky a kupujem v lekárni Max tak som si vybrala túto stránku
- sú skvelé
- strašne veľké balenie, stačilo by aj 10ks
Vybrala som si tento výrobok preto lebo ho potrebujem a som aj s nim spokojná ale škoda že je to balenie veľké. Bola by som rada kebyže sa nájde aj menšie balenie, pretože až 25 kusou nepotrebujem. Odporučila by som tento produkt iným ale v menšom balení ak nepotrebujú až toľko.
- Je to kvalitný tovar za prijatelnú cenu
S produktom som spokojna , je kvalitný a vybrala som ho pre svoju babku , ktora má 87 rokov a ma unik moču , Použiva Tena plienkové nohavičky, ale to kupujeme na poukaz od urologs. Ale do ceny sa nám už nezmestili podložky na postel tak to takto dokupujeme. Odporúčam tento výrobok je to hygienické . Lepšie sa mi to paci ako dat gumovú podložku pod plachtu, lebo cez noc jej niekedy pretečie z tej plienky. A ona je takto pokojnejšia ked ma tu podložku.
- objednávka priamo z domova, pohodlné
- dobrá cena
tento produkt som si vybrala pre dobrú cenu
jednorázová podložka je určená aj pre ťažko postihnutých ľudí,
ktorá je potrebná denne
vo vašom obchode je najnižšia, ale by som privítala ešte nižšiu cenu
odporúčam aj ostatným
Zobrazujem 261 - 280 zo 310 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16 Ďalšie »