Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na inkontinenciu
Ja som spokojná s týmto produktom nemám žiadne pripomienky.
- Istota
- Istota
- Veľká spokojnosť, veľmi mi to pomohlo a uľahčilo život
- 100% spokojnosť, našla som čo som už dávno hľadala
- Super
La Donna dámske bavlnené inkontinenčné nohavičky čierna S
Pridané: 16. apríla 2024
(naposledy upravené 17. apríla 2024)
Zakúpený v Theracare Slovensko
- Inko nohavicky - pevny kvalitny material velkost S az do vysky pupku nesu to take tie male nohavicky ale s tym są asi pocita,ze maju obtiahnut vacsiu cast, ja som velmi spokojna splnia ucel maximálne využívám iba pri cviceni
- ziadna
- nepremokne, rýchlo sa da oprať
- spľňa požiadavky
- spľňa požiadavku
- Jednoduché a priliehavé , spokojný pocit a istota.
- Nohavičky sú prijemné na dotyk
- Pohodlie
- Tenkost
- Savost
- Pocit bezpečia
Tena Lady Slim Mini sú jednoducho super ,mám pocit bezpečia či v práci,doma pri zábave konečne sa pohybujem bez obav z toho či za mnou nejde zápach .Sú úžasné tenučké ,mini ,pohodlné .Dlho neuvažujte že pre aké inkontinenčné vložky sa rozhodnúť ,uvidíte dámy že nebudete banovat
- Tenké
- Pohlcujúce zápach
- Pohodlné
- Nenápadné
- Neprispôsobivé spodnej bielizni
Tento produkt celkom vyhovoval. Splnili svoj účel a teda disponujú dostatočne rýchlou absorbciou no sú zároveň tenké. Sú pohodlné a neprekážajú. Pri rôznych typoch oblečenia napr pri sukni, alebo pri nohaviciach , aj tých obtiahnutých— nie je ju vidieť, čiže sú diskrétne. Dôležité je , že pohlcujú zápach. Odporúčam
- Diskretne
- Komfortne
- Pocit sucha
- málo kusov v balení
Vďaka tomu, že som bola vybratá na testovanie inkontinenčných vložiek TENA lady slim ultra mini som zistila, že únik moču nemusí byť vôbec problém čo sa týka hygieny a hlavne pocitu sucha keďže tieto vložky naozaj dobre absorbujú unikajúci moč. Navyše sú tenučké takže poskytujú aj pocit diskrétnosti nakoľko ich nie je vidieť. Ďakujem za možnosť testovania určite si ich kúpim.
- Pohodlie
- Príjemný materiál
- Bez zápachu a pretečenia
Vložky TENA Lady ma milo prekvapili predovšetkým príjemným materiálom, tenkosťou, čo zabezpečuje diskrétnosť pri nosení. Zároveň mi zabezpečili pocit sucha vďaka rýchlej absorpcii a ochrane proti pretečeniu a taktiež bez akéhokoľvek zápachu. Odporúčam všetkým ženám,ktorých trápi únik moču,aby zažili pocit bezpečia a čistoty.
- Anatomicky tvar
- Phltenie zápachu
- Priľnavosť k spodnej bielizni
- Bez nepríjemného zápachu po moči
- Lahke vybalenie z obalu
Tieto vložky ma ohúrili svojim dizajnom a funkciami. Sú tenké, vďaka anatomické mi tváru sa príjemne nosia. Vďaka ochrane proti preteceniu som sa nemusela báť že preteciem ako pri klasických vlozkach. Pohltenie zápachu je veľká výhoda a nemusím sa tak báť pred priateľmi že sa prezradím.
- Jemnost ,
- Su tenké
- Takmer ich necítiť
- Phodlne nosenie
- Pohlcuju zápach
- Nemam výhrady všetko bolo ok
Po vyskúšani Tena slim lady som pociťovala pohodlie , su veľmi jemného materiálu , takmer ich necítiť preto su dobré aj na nosenie za každého počasia .
Sú vhodne pri ľahkom úniku moču ale poslúžia aj pri končiacej menštruácii vďaka velmi dobrej absorrpcii
- Príjemny materiál
- Dost tenké
- Pohodlné
- Dobrá absorbcia
S Tena Lady Slim Mini som velmi spokojná.Vyskúsala som ho na bezny den, aj pri lachsom kardio cvicení. Po troch porodoch mám casté problémy so zadrziavaním mocu, dodali mi pocit istoty.Tvar aj dlzka vyhovujú a to ze ziadny zápach nie je cítit, je asi najvacsie plus. Pohodlné
- Absorpčná schopnosť
- Jednotlivo balené vložky
- Sú tenké
- Dobrý tvar
Vďaka vložkám TENA Lady Slim Mini uz nemám nepríjemný pocit z možného úniku mocu, pretože tieto vložky sú veľmi tenké, majú super tvar, ktorý sadne na každú spodnú bielizeň, dobre držia prilepené, nie je ich cítiť pri nosení a majú veľmi jemný a mäkký materiál
- Tenké a skvelý tvar
- Nevidno ich pod oblečením
- Bezproblémovo sajú moč.
- Žiadna vlhkosť
- Žiadny zápach
- Nepretekajú
Dámske slipové vložky na inkontenciu TENA Lady Slim Ultra Mini zaručujú pocit sucha, čo môžem potvrdiť vďaka rýchlej absorpcii. Majú skvelý tvar, nenápadný pod oblečením. Sú tenké, pohodlné a diskrétne pri nosení. Sú z príjemného materiálu, takže sa skvelo nosili. Nie je cítiť žiadny moč a zápach moču. Skvelé, treba vyskúšať, odporúčam.
Zobrazujem 1 - 20 zo 310 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...16 Ďalšie »